For now (2011) I (Leonard Pauli) am 13 years and are working on my first iPhone/iPad app. Also, i play piano and like to build stuff. This is my (satellite) site one.
This site is currently under construction.
@LeonardPauli (My Twitter)

Tja!

Tja!


En film:

Earth Hour

Ni kommer väl vara med på Earth Hour?!
Den varar mellan 20:30 till 21:30! bara så ni vet.
Då ska du ha lamporna släckta!
Smil

Free day

Tja!!!


Okej... idag har jag haft sovmorrgon!Jag gjorde inte så mycket då men men... nu sitter jad här i en data-sal (sockerbiten) pappa hade nyss pratat med mig och jag fick så ont i örat.Det är konstigt men jag får ont i örat om jag pratar i mobilen en stund.Jag har börjat skriva mindre och mindre för det hender inte så mycket nu förtiden men jag hoppas att du som läser det här kommer att fortsätta att göra det.

Här är alle fall en video på lite roliga djur... Kolla in den:


eller den här:


Hoppas du tyckte att de var kul! Det är inte jag som har gjort de men om du vill se min kanal på youtube så klicka här!


Ses!!!

Onsdag

Tja!


Idag orkar jag inte skriva så mycket så när du har läst färdigt det här inlegget så kann du vel kolla in de andra om du inte redan har läst dom. Om det skulle vara så att du har läst de så kan du läsa mina kompisars bloggar: Filip, Lisa och trollkaren Matias.


Ses!!!

Okej... nu är det tisdag också

Hej!


Okej idag har det både varit kul och tråkigt (som alltid). Jag orkar inte skriva om vad jag har gjort i skolan så jag skriver om vad jag har gjort efter. Men vad gjorde jag effter skolan ... jo nu kommer jag ihåg det: Jag åkte hem! Å vet ni vad jag gjorde där jo jag spela piano... men vet ni vad? Jag spela inte bara piano utan jag åt också. Det trodde ni väl inte. Jag tror inte att ni bryr er äns så varför skriver jag det här då? Jo det är för att jag måste gå nu...


Ses!!!

Månens dag igen

Tja!


Hej igen nu är det måndag igen.Idag har jag inte gjort så mycket men men...


Ses!

Söndag!

Tja!


Jag vakna klockan 6 today fast vi fick ändå brottom till min lilla systers aktivitet. När vi var halvägs komm vi på att vi hade tagit fel på en timme så vi var för tidiga. De lämna av mig. När jag komm hem ringde Filip och frågade om han fick följa med till min aktivitet. Det gick bra så sedan komm han hem til mig och så gjorde vi ingenting... tils han hade gått. Sedan somna jag.


Ses!

Lördag igen!

Tja!

Idag har det både varit en tråkig och en kul dag. Det tråkiga var att jag typ hade feber (det känedes alle fall så...), mådde ila och hade huvudvärk+hosta (kanske överdriver lite men men...). Det roliga var att jag var först på min aktivitet där vi byggde lego-robotar. Sedan åkte vi till våra bekanta (Per & Ing-mari). Per jag och min lilla syster till Sydpoolen (Alltså inte rigtiga sydpolen utan äventyrsbadet "Sydpoolen"). När jag kom hostandes hem somna jag med en gång med kläderna på fast klockan bara var sju!


Ses!!

Torsda igen!

Tjoho!!
imorgon har jag sovmorron! Och föresten, jag glömde att hälsa... Hej oc... hopsan jag glömde att jag redan hade helsat men i allafall så har det varit en kul dag förutom geografiprovet som jag inte var så bra på. Och lunchen var inte heller så kul. Vi fick typ någon räk soppa. smaka inte på den men iallefall fick jag byta plats! Jag och min bästis Filip fick sitta brevid varandra i mitten av klassrumet!Smil En väldigt bra plats. Det hade jag inte trott. Hon som jag hade suttit vid, Lisa blev nog också glad. Inte bara för att hon slapp mig surhon fick nog också sitta vid sin bästis Agge.

Efter skolan gick jag till fritidsklubben med mina kommpisar innan jag gick och hämtade min syster. Så hände lite mera saker innan jag satte mig där jag sitter nu.

Ses!!

Hej igen!

Jag har inte skrivit på länge men nu skriver jag allefall något. Vet ni hur man byter färg på texten?Vill du veta?Då får du säga till!!! Hmmm... jag kommer inte på vad jag ska skriva... jag kan inte skriva om min dag för jag har jö inte haft non kul dag men vad ska jag skriva om... mina kommpisar (Filip, Lisa, Andreas och Klicka inte här!!! )är nog bättre på det.
Ses!!!

...

Måste sticka kolla in mina kompisars bloggar:Andreas blogg, Mattes blogg, Lisas blogg och Filips blogg. hej då!!! Ses!!! bye!! Å, nej jag missar cirkus-skolan!!! SES för sista gången i dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!palla med alla: ! Ses för näst sista gången!Ses!!!!

Min syster!

Nu har min syster Linn också skaffat en blogg!
Hon är jö bara 6 år så hon kan inte skriva
så bra men jag har hjälpt henne lite.
Klicka här för att komma till min syrras blogg!!!

Tisda,Onsta... äntligen Fredag!

Å, va skönt att äntligen vara hemma...
Jag har varit ute nästan hela dan i dag och JAG HAR FÅTT VARGBRÖDER 3!!!
Så om jag ska rekommendera en bok så är det vargbröder del 1.
Så om du är som jag, ungefär 11 år pojke och som jag så kommer
du köpa nummer 2 sedan 3 och 4 om du börjat läsa del 1. Farlig
fälla, man kan verkeligen inte sluta läsa!
Jag ska nog inte ta din tid med reklam så jag kan väll ta din
tid med en liten löjlig historia som hände idag:

Berättelsen om lampan:

När vi skulle ha Fredagsmys så skulle vi fixa en trevlig belysningen. Först skulle vi hitta en 25-watts lampa i våra fyra kassar med hundratals lampor. Efter en mödosam kvart hittade vi äntligen en kartong där det stod 25-watt. När vi skulle ta fram lampan låg det en stor maffig ful 60-watts lampa där. När vårt hopp föll såg vi att det låg en annan lampa på en hylla. Vi fick tillbaka hoppet. Det var en en 25-watts lampa! När vi skruva i den lyste den i det speciella ljuset som vi hade längtat efter. Efter ca 10 secunder sa det: Pang!Pofff!!!! Lampan gick. I försig hade vi inte behövt lampan så... vi har slösat bort en hel 45-minuter tid i onödan!... Och du ... ja du... nu har du... jag tror... nu har du slösat bort typ hela 30 secunder på att läsa något onödigt! ...Men vem vet... du kanske... tyckte att det var din tid värd!?

Föresten så undrar du nog varför jag inte var i skolan idag?
JAG HAR HAFT STUDIEDAG!!!!

Månens dag

Månens dag kommer varje årtusende...

...och i början av varje vecka (Månens dag=Måndag). Idag var det ingen kul dag. Bråka med nåra i klassen. Moste gora laxan! Vad ska jag säga mer... inte vet jag, ha en bra dag:

Ses!(för tredje gången tror jag?!)

Jippi söndag!

Hej, jag vakna vid... det kommer jag inte ihåg. Jag åt frukost vid... vad har du med det att göra.
Sedan at jag INTE lunch. Åt typ nånting vid fyra. Sedan skulle jag gå på circus skola! Det var bara
filickor där, konstit tycker jag, det är jö så kul där. Humm... vad gjorde jag mer? Kommer inte ihåg...


Ses!


Jippi lördag!

Hej, igen! Idag vaknade jag unjefär vid 8 på morronen. Satt framför daton en stund.
Åkte till min aktivitet. Där gjorde vi en solcell (en stingkande sak som gör elecrisitet av ljus).
lyckades inte så bra men men... min syster hade också en aktivitet (målning) åkte dit och
fick ett svidande sår på ryggen!


ses!


Fredag tror jag?!

Hej igen, jag har inte fått skriva för ni vetdet där med viruset. Jag skälv tror inte att det är något farligt men man kan alldrig vara nog säker. Nu sitter jag på sockerbiten och skriver.

Föresten har ni hört det senaste om min kommpis? Han ramla i hund skit! som tur var hade han sina jumpabyxor med sig.

Föresten kolla in mina kommpisars sidor också: Andreas blogg, Mattes blogg, Lisas blogg och Filips blogg. ses!


For now (2011) I (Leonard Pauli) am 13 years and are working on my first iPhone/iPad app. Also, i play piano and like to build stuff. This is my (satellite) site one.
This site is currently under construction.
@LeonardPauli (My Twitter)