For now (2011) I (Leonard Pauli) am 13 years and are working on my first iPhone/iPad app. Also, i play piano and like to build stuff. This is my (satellite) site one.
This site is currently under construction.
@LeonardPauli (My Twitter)

En mystisk dag!!

Hej igen!!!
Idag har det varit en väldigt mystisk dag!! Läs så förstår du nog:


Idag hade vi sov-morgon. När vi kom till skolan hade vi två lektioner, sedan slutade vi. Jag, Filip och Thomas gick hem till Fredrik. Där såg vi en walander-film (deckare) som handlade om, ja, du vet nog. Efter det, när vi skulle gå till fritis såg vi något ligga på vägen. En skata pickade på det. Vi såg några blodfläckar. Det var en död RÅTTA!!! En råtta med huggtänder. Tystnad... Vi började springa. Plötsligt började vi skymta rök. Röken blev tydligare desstonärmare vi kom fritidsklubben. Vi passerade fritids och fortsatte i riktning mot röken. Det började lukta. Bakom huset framför oss värkade branden härja. Det var en, det var en... vad var det som brann? Vi frågade några killar som sprutade skumm på elden. De viste inte häller. När vi kom tillbaka till fritis ville vi gå till datasalen (sockerbiten). Jag hörde att någon mumlade något om att bitten var stängd men vi gick dit ändå. När vi närmade oss började vi höra ett ljud: Dinnggg!!! dinnggg!! dingg!. Det var en sten som stog på en gren som var lutad mot ringklockan: Dinnggg!!! dinnggg!! dingg!. När jag skulle hem fortsatte det mystiska... tågen var instälda, jag missa bussen, min sko gick sönder, på en resturang som vi (jag och min familj) var på var det några som tappa glaset på marken, tog upp det och tappa det igen (så hållde det på några gånger) de drack också något rosa ur en ölflaska.

Konstig dag?

Ähh... ..ähH?

HEJ!
Nu när jag satt och kollade mina föredetta inlägg fick jag en favorit:


Å, va skönt att äntligen vara hemma...
Jag har varit ute nästan hela dan i dag och JAG HAR FÅTT VARGBRÖDER 3!!!
Så om jag ska rekommendera en bok så är det vargbröder del 1.
Så om du är som jag, ungefär 11 år pojke och som jag så kommer
du köpa nummer 2 sedan 3 och 4 om du börjat läsa del 1. Farlig
fälla, man kan verkeligen inte sluta läsa!
Jag ska nog inte ta din tid med reklam så jag kan väll ta din
tid med en liten löjlig historia som hände idag:

Berättelsen om lampan:

När vi skulle ha Fredagsmys så skulle vi fixa en trevlig belysningen. Först skulle vi hitta en 25-watts lampa i våra fyra kassar med hundratals lampor. Efter en mödosam kvart hittade vi äntligen en kartong där det stod 25-watt. När vi skulle ta fram lampan låg det en stor maffig ful 60-watts lampa där. När vårt hopp föll såg vi att det låg en annan lampa på en hylla. Vi fick tillbaka hoppet. Det var en en 25-watts lampa! När vi skruva i den lyste den i det speciella ljuset som vi hade längtat efter. Efter ca 10 secunder sa det: Pang!Pofff!!!! Lampan gick. I försig hade vi inte behövt lampan så... vi har slösat bort en hel 45-minuter tid i onödan!... Och du ... ja du... nu har du... jag tror... nu har du slösat bort typ hela 30 secunder på att läsa något onödigt! ...Men vem vet... du kanske... tyckte att det var din tid värd!?

Föresten så undrar du nog varför jag inte var i skolan idag?
JAG HAR HAFT STUDIEDAG!!!!

Veckans Fråga!!!!!!!

Veckans Fråga!!!

Vad är ditt favoritpogramm?
Svara gärna!!
Svaret på förra "V-K" var: 

105. Den första personen skakar hand med 14 andra personer. Eftersom den andre personen redan skakat hand med den första skakar han sedan hand med 13 personer. Då blir svaret 14+13+12+11+10+9+8+7+6+5+4+3+2+1=105



Veckans Kluring!!!!!!!!!


Veckans Kluring!!!

Femton personer var inbjudna till fest. Innan de satte sig till bords skakade varje person hand med alla andra personer.
Hur många handslag blev det?
Svaret kommer i morgon.
Svaret på förra "V-K" var: Fyll måttet till två tredjedelar med vatten. Luta decilitermåttet (45°) så att vatten rinner ut. När vattennivån har sjunkit så mycket att det precis når den upplyfta bottenkanten är måttet halvfullt.

Alfalunken!!!!

Idag var vi (Min klass) på "alfalunken"(Min skola som jag går på heter
 .). Vi skulle gå, jogga, springa 7,5 mil...
...Jag mena km. Nu sitter jag på sockerbiten och skriver. ses!

Veckans kluring!!!


Veckans Kluring!!!

Hur kan du, utan hjälp av ett decilitermått, mäta upp exakt 8 deciliter i en genomskinlig tillbringare som rymmer 16 deciliter?
Svaret kommer i morgon.
Svaret på förra "V-K" var: 3 st.

Veckans kluring!!!!!!!!!!!!!!!!!


                Veckans Kluring!!!

Ditt rum är mörkt och i din byrålåda finns 10 blåa och 10 gröna strumpor. Hur många strumpor måste du ta för att vara säker på att du ska få ett par i samma färg?
Svaret kommer i morgon.

Fortsättning följer...



Det var en stor älg hane! Den började gå mot oss. När den såg oss försökte den springa upp för berget brevid. Älgen ramlade ner sedan började den springa i andra riktningen: Mot Linn !!! Vi kom rusande upp på terasen när vi såg att Linn var oskadd!!! Vi tog en lättad suuck innan vi gick in i stugan!


Idag, Lördag har jag inte gjort så mycket men jag hade en härlig drömm. Men iallafall så har det varit en rättså bra dag i dag.

Jag ska också göra en ny kategori: Veckans!
Där ska jag ha en "Veckans Fråga", "Veckans Kluring" eller "Veckans Skratt" eller allt på samma gång!!!!!!

Hej hej igen!!!

Jag hade inget annat för mig så jag ritade en bild:

Sen!!!

Förlåt För Att Jag Inte Har Skrivit!!!

Förlåt för att jag inte har skrivit på en vecka eller två men jag har inte haft tid!!!
(Skyll på det du!!)
.
Föresten, vi fick en extra ledig skoldag i Onsdags. Så vi åkte till mitt landställe då...
...Och det är därjag e nu!


Igår, torsdag, gick vi ner till havet. Men när vi skulle gå tillbaka ville Linn (min syster) gå en annan väg. När vi nästan var framme rörde det sig i buskarna...
det var en stor ÄLG hane. Den började gå mot oss...


Fortsätning följer...


Du, jag glömde säga att jag har gjort klart min nya sida, Gäst sidor!!!Påden sidan skriver jag allas namn och bloggadresser som har jätt en kommentar till mig,Kommentera här!!!


Uppdatering

Klicka på play!

For now (2011) I (Leonard Pauli) am 13 years and are working on my first iPhone/iPad app. Also, i play piano and like to build stuff. This is my (satellite) site one.
This site is currently under construction.
@LeonardPauli (My Twitter)