For now (2011) I (Leonard Pauli) am 13 years and are working on my first iPhone/iPad app. Also, i play piano and like to build stuff. This is my (satellite) site one.
This site is currently under construction.
@LeonardPauli (My Twitter)

Är det onsdag idag?

Hej! Är det någon som vet vad det är för dag idag? Det vet inte jag, men jag vett i allefall när jag börjar skolan. Det är den nionde, eller är det den tionde?
Idag har mamma bakat jätte gott bröd och jag hitta en rolig javascript kod. Jag har lagt till den i sido-spalten.

Nu är...

Nu är sport camp slut och jag är på mitt landställe. Det oskar lite men mycket mer en så har jag inte att säga. Ses!

Dag 4: Sport Camp

Idag ska vi ha "Expedition Sports Camp!"!!! Det var jätte kul, det var också kul att bada! Ses!

Dag 3: Sport Camp!!!

Efter att vi hade fottats fick vi fritid, fast nu ska vi skejta! Ses!

Dag 3: Sport camp!!

Skillnaden från igår var att vi blev väckta 6:30 och att ledarna hade sprutat tandkräm i sängarna, som tur inte i min! Annars har det varit rätt så likt som igår. Men efter rasten (16:10) ska vi fotograferas! Vänta lite... vad e klockan, 16:02!!! JAG MåsTe Gå!!!!

Dag 2: Senaste från Sport camp!

Hej igen!!!!

Äntligen, jag har lärt mig att göra en volt!!!!!
Ses!

Dag 2: Senaste från Sport camp!

Hej igen!

Vi blev väckta kl. 7 på morrgonen. Mina rums kommpisar Filip och Edvin vakna inte riktit då men men, de han iallefall i tid till frukosten som börja en halvtimma senare. Det blev fil och jogubs yogut med myssli. Klockan 8 började vårt första pass för dagen. I hela 4 timmar höll det på. Gymmpa och teori blev det. Lunchen var inte lika god, någon ris-och-grönsaks röra blev det. Just nu är jag på AT (Active Town) och skrive. Nästa pass börjar om 10 minuter så det är nog bäst att jag drar nu!

Ses!!!

Dag 1: Senaste från Sport camp!

Hej! Efter att vi parkerade bilen skulle vi till incheckningen. Det tog ett tag innan vi blev insläppta. Jag fick en tröja, vattenflaska och ett id-kort. Sedan visade våra ledare var vi skulle bo. Det fanns tre sängar i killarnas rum (2 fristående och en vånings-säng), jag valde vånings-sängen, högst upp.
Jag måste sticka nu, nästa pass börjar om fem minuter!!!
Ses!!!

Sport camp!

Efter att jag kommit hem 6 på morgonen var det bara att börja packa igen. Jag skulle till Klockan 9 blev jag hämtad av min bästis Filip! Efter 2 timmarsvar vi framme!!!!!!

Hemma igen!!!


Nu är jag på den stora...

Nu är jag på den stora stora Finlands-båten.

Och gissa till vilket land jag ska åka till .
Jag ska nog ha en (eller flera) frågor på varje inlägg!!! Men glöm inte att V V
Förresten, vet du hur många inlägg jag har gjort?Och hur många år är jag(När jag skriver detta inlägg)?Förresten, vad heter du?Och hur gammal e du?Du har väll knapast någon e-post, bevisa att du har det, skriv:Har du tillockmed en hemsida eller blogg, isåfall skriv:Och till sist,

Långa vägen hem!!!

Nu sitter jag här i bilen,
Åker här igen,
Klockan slår,
Tiden går,
Timma efter timma  här,
Nu när det är kväll!

Fast det var inte riktigt så tråkit som det låter, när vi satte oss i bilen hörde vi en mygg-orkester, biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Det var kul! Fast det tyckte inte riktigt min syster...
På vägen hände det, det oförutsejbara, som händer ett fåtal gånget,JAG SÅG EN JÄTTE SÖT RÄV UNGE!!!
Fast den såg ledsen ut!

Hjälp!!!

~¨~^k¤#~^¨~
Help! hela huset skaka! Även om det bara varade i en sekund eller två så blev jag jätte skraj!
Var det en bomb, blixt eller en jordbävning? Jag tror inte att det var blixten, även fast jag har hört att det kan hända när himlen är klar. En jordbävning? skulle inte tro det heller. Och om det inte häller är en bomb så vad kan det vara då?!


och föressten, besök
BloggPlus för att få mer besökare till din blogg!!!

For now (2011) I (Leonard Pauli) am 13 years and are working on my first iPhone/iPad app. Also, i play piano and like to build stuff. This is my (satellite) site one.
This site is currently under construction.
@LeonardPauli (My Twitter)